Selecteer een pagina

Disclaimer

Deryawonen.nl streeft er naar de informatie op zijn website zo actueel, nauwkeurig betrouwbaar en feitelijk juist te houden als mogelijk is.

Kleurafwijkingen

Minimale kleurafwijkingen zijn hier een daar mogelijk omdat vanwege de verschillende kleurweergaves van elk computerscherm. Ook later bijbestelde losse onderdelen kunnen in vergelijking met de reeds geleverde goederen structuur of kleurafwijkingen vertonen.

Alle meubelen die zijn uitgevoerd in leder, massief hout of fineer kunnen structuur en kleur nuances bevatten. Dit is een logisch gevold van het gebruik van natuur producten, waarbij elk exemplaar origineel en uniek is, en die daardoor het kenmerk van echtheid bewijzen.

Wanneer het een product van massief hout betreft wordt dit expliciet aangegeven. Bij elke andere vermelding van houtsoorten betreft het een fineerafwerking van de betreffende houtsoort.

Wijzigingen

Wij behouden het recht voor om maat-, materiaal- en modelwijzigingen door te voeren, enkel wanneer het verbeteringen betreft.

Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan Deryawonen.nl. Alle informatie in beeldmateriaal is feitelijk eigendom van Deryawonen.nl. Het is derden zonder toestemming van Deryawonen.nl niet toegestaan beeldmateriaal of tekst afkomstig van deze website te gebruiken voor een ander doel dan persoonlijk gebruik.